Terug

Volg Vandaag Inside

Alireza Jahanbakhsh vertrekt definitief bij Feyenoord

Feyenoord

21 juli 2024, 15:08

Alireza Jahanbakhsh vertrekt definitief bij Feyenoord. Dat vertelt directeur Dennis te Kloese zondag op de Open Dag van de Rotterdammers tegenover ESPN.

Jahanbakhsh speelde sinds de zomer van 2021 voor Feyenoord, maar volgens Te Kloese is het tijd voor een nieuwe speler op zijn positie: "We hebben met Jahanbakhsh en zijn management afgesproken dat we zijn contract niet verlengen. We hadden de optie om dat wel te doen, maar we kiezen ervoor om door te selecteren."

"Dat is niks persoonlijk, want als het persoonlijk zou zijn, zou ik hem er graag bijhouden", vervolgt de directeur van Feyenoord. "Het is een fantastische jongen, een fantastische prof en een fantastisch voorbeeld geweest de afgelopen jaren. Maar we moeten ook de kans gaan geven aan jonge jongens die zich achter hem hebben ontwikkeld."

Volgens Te Kloese is de aanvaller altijd welkom bij Feyenoord "De deur staat altijd voor hem open. Hij heeft gevraagd om zijn opties een beetje af te wegen, en in de tussentijd bij ons fit te blijven. Hij is meer dan welkom wat dat betreft." Waar Jahanbakhsh zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk.

Jahanbakhsh won met Feyenoord de landstitel en de KNVB-beker. De aanvaller maakte zeventien doelpunten en gaf zestien assists in 106 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Jan Boskamp sprak zich onlangs uit over de nieuwe trainer van Feyenoord, Brian Priske: "Hoop dat we op dezelfde manier doorgaan als met Arne Slot." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.