Terug

Volg Vandaag Inside

'Mohamed Ihattaren tekent contract bij Eredivisieclub'

Binnenlands voetbal

Vandaag, 00:14

RKC Waalwijk geeft Mohammed Ihattaren (22) de kans om terug te keren in het betaalde voetbal. Dat meldt De Telegraaf.

Ihattaren tekent bij RKC een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Het voormalig toptalent van PSV wordt donderdag medisch gekeurd in Waalwijk.

Ihattaren was clubloos nadat zijn contract bij Slavia Praag in maart van dit jaar werd ontbonden. Eerder was hij verbonden aan Juventus, waar hij sinds de zomer van 2021 onder contract stond. Ook werd hij enige tijd gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. 

Ihattaren speelde tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding heeft doorlopen. Bij de club lag hij regelmatig in de clinch met trainer Roger Schmidt en de clubleiding.

In april van dit jaar adviseerde René van der Gijp bij Vandaag Inside een andere Nederlandse club om Ihattaren te bellen. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.