Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax boekt moeizame overwinning op RKC Waalwijk bij rentree Ihattaren

Ajax

29 sep 2024, 18:45

Ajax heeft de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk moeizaam gewonnen (0-2). Bertrand Traoré maakte in de 76e minuut een belangrijk doelpunt voor de club uit Amsterdam. Mika Godts bepaalde in blessuretijd de eindstand.

Ajax vierde de eerste uitzege van dit seizoen in de Eredivisie, na een nederlaag bij NAC Breda (2-1) en een gelijkspel bij Go Ahead Eagles (1-1). De ploeg van trainer Francesco Farioli klom naar de vijfde plaats van de ranglijst. Ajax heeft 11 punten minder dan koploper PSV, dat wel twee duels meer heeft gespeeld. RKC is na zeven speelronden nog puntloos.

Mohamed Ihattaren maakte in de tachtigste minuut zijn debuut voor RKC. De middenvelder speelde op 24 april 2021 met zijn oude club PSV voor het laatst in de Eredivisie. Daarna mislukte hij bij Juventus, Sampdoria, Ajax en Slavia Praag.

Johan Derksen sprak deze week bij Vandaag Inside zijn verbazing uit over de hosanna-stemming bij Ajax na de overwinning in de Europa League tegen Besiktas (4-0): "Als je van voetbal houdt, heb je geen enkele reden om naar Ajax te kijken!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.