Terug

Volg Vandaag Inside

Edwin van der Sar blikt terug op zwaar jaar met hersenbloeding: 'Ik wil een leven zonder haast'

Ajax

2 juli 2024, 13:25

Edwin van der Sar was maandagavond te gast bij het NOS-programma De Avondetappe in Turijn en gaf daar een update over zijn gezondheid. De voormalig doelman en international werd vorig jaar tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding.

"Het is een zwaar jaar geweest met veel onderzoeken en herstel", blikt Van der Sar terug. "Vanaf januari ben ik het weer op gaan pakken. Fysieke klachten? Ik ben nog niet in een competitieve omgeving geweest, maar over het algemeen ben ik er goed uitgekomen en heb ik mijn leven op kunnen pakken."

Van der Sar wil na zijn hersenbloeding ‘leven zonder haast’. "In de eerste vier à vijf maanden lag de focus op fit worden. Daarna ben ik meer gaan leven, vakanties, leuke dingen doen. Ik ben twee maanden in Nieuw-Zeeland geweest en had laatst een cruise in Noorwegen. Het is een leven zonder haast", aldus Van der Sar.

Eerder in Veronica Offside vertelde Wim Kieft dat hij had gesproken met Van der Sar, die afgelopen zomer werd getroffen door een hersenbloeding. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.