Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn kritisch op euforisch Ajax: 'De lat wordt zo verschrikkelijk laag gelegd'

Ajax

16 aug 2024, 21:01

Valentijn Driessen heeft met verbazing gekeken naar de vreugde bij Ajax na de plaatsing van de Amsterdammers voor de play-offs van de Europa League, zo vertelt de columnist vrijdagavond in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

"Als je op die manier viert dat je doorgaat in de Europa League, zegt dat alles over het Ajax van dit moment. Het is geen schim van het Ajax van een paar jaar geleden. Het team dat de finale van de Europa League haalde en in de halve finale van de Champions League strandde. De lat wordt zo verschrikkelijk laag gelegd."

"Er werd altijd een beetje minachtend naar clubs gekeken, hoe blij die waren met troostprijsjes en dergelijke. Want Ajax ging alleen voor de hoofdprijs en 'wij zijn Ajax' enzo. Nou, dit is dus 'wij zijn Ajax'. Dolblij als je na 34 penalty's wint van de nummer vier van Griekenland," besluit Valentijn.

Valentijn Driessen prees onlangs de keuze van Farioli voor Pasveer: "Je moet een rustige keeper hebben." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.