Terug

Volg Vandaag Inside

'Ruildeal op losse schroeven: Noppert wil naar Ajax, maar Gorter zegt af'

Ajax

22 aug 2024, 13:57

De ruildeal tussen Ajax en sc Heerenveen om de doelmannen Andries Noppert en Jay Gorter gaat mogelijk niet door. Noppert wil graag naar de Amsterdammers, maar Gorter ziet (in ieder geval voor nu) af van een overstap naar SC Heerenveen. Dat meldt Voetbal International.

Ajax en sc Heerenveen waren 'in principe akkoord' over de overstap van Andries Noppert naar Amsterdam, alleen Gorter moest nog akkoord gaan om de omgekeerde weg te bewandelen. Noppert had zijn jawoord al gegeven aan de Amsterdammers, maar het lijkt er sterk op dat Gorter bij Ajax blijft.

De relatie tussen Heerenveen-trainer Robin van Persie en Noppert staat onder druk, dus hopen alle partijen op een oplossing. Het is vooralsnog onduidelijk of de transfer van Noppert naar Ajax vanwege de afzegging van Gorter nu definitief van de baan is. De Friezen willen Noppert in ieder geval alleen laten gaan als het een geschikte vervanger kan verwelkomen.

René van der Gijp sprak gisteravond bij Vandaag Inside zijn verbazing uit over de interesse van Ajax in Andries Noppert. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.