Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax denkt aan komst van Andries Noppert'

Ajax

21 aug 2024, 11:26

Ajax denkt aan de komst van sc Heerenveen-doelman Andries Noppert, meldt Voetbal International. Jay Gorter zou in dat geval de omgekeerde weg kunnen bewandelen.

De gesprekken tussen Ajax en sc Heerenveen zijn inmiddels gaande. Voetbal International stelt dat de interesse van de Amsterdammers in Noppert niet los kan worden gezien van adviseur Louis van Gaal, die met de doelman samenwerkte bij Oranje. Noppert was onder Van Gaal op het WK van 2022 in Qatar de eerste doelman van het Nederlands Elftal.

Vorig seizoen belandde Noppert bij Heerenveen in een vormcrisis, waarna hij in februari zijn basisplaats kwijtraakte aan Mickey van der Hart. Drie duels voor het einde van de competitie veroverde hij zijn plek in het doel terug.

In de eerste twee competitieduels van het nieuwe Eredivisie-seizoen gaf Robin van Persie, de nieuwe trainer van sc Heerenveen, echter weer de voorkeur aan Van der Hart. Noppert moest genoegen nemen met een plaats op de bank.

Johan Derksen maakt zich ernstig zorgen over Robin van Persie, zo vertelde hij dinsdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.