Terug

Volg Vandaag Inside

Perez uit kritiek op Van den Boomen: 'Hij moet echt even een man worden!'

Ajax

12 aug 2024, 10:01

Kenneth Perez heeft zich zondagavond bij Dit was het Weekend op ESPN kritisch uitgelaten over Ajax-middenvelder Branco van den Boomen.

Perez zag hoe Van den Boomen zich tijdens het duel met sc Heerenveen te makkelijk liet wegsturen door Steven Berghuis bij een vrije trap. "Van den Boomen moet echt even een man worden. Berghuis heeft een prima trap, maar geen goede vrije trap," aldus Perez, die ook constateert dat de bal op een betere positie lag voor een rechtspoot dan een linkspoot.

"Vorig jaar liet Van den Boomen zich de kaas van het brood eten door Henderson, die nog nooit in z'n leven een vrije trap mocht nemen. En nu door Berghuis, die van de 49 vrije trappen die hij genomen heeft, er twee gescoord heeft. Waarvan de laatste in 2019. Op die plek... Branco van den Boomen moet zich echt gaan schamen dat hij dit toelaat," besluit Perez. "Echt waar. Zijn kernkwaliteit is zijn trap, en dan heeft hij de mogelijkheid op deze plek..."

Valentijn Driessen is nog altijd niet onder de indruk van Jordan Henderson, een andere middenvelder van Ajax: "Hij levert helemaal niets extra's!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.