Terug

Volg Vandaag Inside

'Komst Davy Klaassen zegt veel over de mislukte transferperiode van Ajax'

Ajax

16 sep 2024, 09:10

Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen hebben zondagavond bij NOS Studio Voetbal gereageerd op de aanstaande terugkeer van Davy Klaassen bij Ajax. De middenvelder tekent op korte termijn een contract in Amsterdam, dat loopt tot en met het einde van het seizoen.

"Het blijft verrassend, want dit was natuurlijk niet gepland. Maar ik vind hem altijd bruikbaar," begon Van Hooijdonk over de komst van Klaassen bij Ajax. "Hij was altijd één van de leiders van het vorige Ajax, toen hij er speelde. Qua inzet en mentaliteit is hij echt een voorbeeld, dus wat dat betreft hebben ze wel een karakterjongen in de kleedkamer erbij. Alleen kan het zomaar zijn dat die karakterjongens, waar ze op geselecteerd hebben, straks allemaal op de bank zitten."

Arno Vermeulen haakte in: "Het is toch ook wel een beetje pijnlijk. Het zegt veel over de mislukte transferperiode van Ajax, dat ze nu deze noodmaatregel moeten nemen. Dat ze alleen maar transfervrije spelers kunnen halen, geeft aan dat ze gefaald hebben de afgelopen transferperiode, en het team totaal niet hebben kunnen versterken. Het toont de zwakte. Ik bedoel niet de speler, maar het zegt wel veel over Ajax."

Johan Derksen liet zich onlangs bij Vandaag Inside kritisch uit over de transferwindow van technisch directeur Alex Kroes bij Ajax. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.