Terug

Volg Vandaag Inside

'Davy Klaassen keert definitief terug bij Ajax'

Ajax

15 sep 2024, 16:34

Davy Klaassen keert opnieuw terug bij Ajax. De Amsterdammers hebben zondag een mondeling overeenstemming bereikt met de 31-jarige middenvelder over een verbintenis tot het einde van het seizoen. Dat melden bronnen rondom de club tegenover De Telegraaf.

Klaassen trainde de afgelopen week mee in Amsterdam om in eerste instantie zijn conditie op peil te houden bij Jong Ajax. Trainer Francesco Farioli betrok de middenvelder al snel bij de trainingen van het eerste elftal, die bij de clubleiding aandrong op een contract voor de speler.

De Telegraaf schrijft dat Klaassen lucratievere aanbiedingen van andere clubs naast zich neer heeft gelegd om in Amsterdam terug te keren en 'Ajax te kunnen helpen'. Klaassen is overigens niet speelgerechtigheid in de Europa League. De middenvelder wordt maandag medisch gekeurd.

Johan Derksen sprak zich onlangs bij Vandaag Inside kritisch uit over de transferwindow van Alex Kroes. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.