Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik hoorde dat Ajax heeft geïnformeerd naar Joshua Brenet'

'Ik hoorde dat Ajax heeft geïnformeerd naar Joshua Brenet'

Ajax

10 sep 2024, 20:34

Jan Joost van Gangelen heeft gehoord dat Ajax heeft geïnformeerd naar de transfervrije rechtervleugelverdediger Joshua Brenet. Dat vertelde hij dinsdagavond bij ESPN.

"Het probleem is dat het hoger beroep tegen Brenet, wat gaat over rijden zonder rijbewijs, nog steeds niet geweest is," aldus Van Gangelen over de verdediger, wiens contract eind maart werd ontbonden bij FC Twente. "Daar is hij twee keer mee gepakt."

"Ze willen een maand celstraf omzetten naar een taakstraf, en daar is gedoe over. Maar het blijft natuurlijk een geweldige speler," besluit Van Gangelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.