Terug

Volg Vandaag Inside

'Borna Sosa staat voor prachtige transfer naar Serie A'

Ajax

22 juli 2024, 11:10

Borna Sosa staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atalanta Bergamo. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde TuttoAtalanta.

Atalanta wil zich versterken op de flanken, en is in hun zoektocht naar versterking uitgekomen bij de 26-jarige Kroaat. De Italiaanse club ziet in Sosa een veelzijdige speler, die zowel de rol van linksback, als van hoge vleugelspeler kan vervullen.

Sosa, die de verwachtingen in Amsterdam nooit waar heeft weten te maken, verscheen in zijn periode bij VfB Stuttgart ook al op de radar van Atalanta.

Sosa maakte in 2023 de overstap van Stuttgart naar Ajax, en tekende een contract tot medio 2028. De linksback kwam in zijn eerste jaar in Amsterdam niet verder dan 25 wedstrijden voor de club.

Hugo Borst liet zich eerder bij Veronica Offside keihard uit over de verdediger van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.