Terug

Volg Vandaag Inside

Turkse media vol ongeloof: ‘Ajax een team met een veertigjarige keeper en wat jonge spelers’

Ajax

27 sep 2024, 10:02

In Turkije hebben ze vol ongeloof gekeken naar de ruime overwinning van Ajax op Besiktas. De Turkse kranten zijn dan ook hard voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst, na het 0-4 verlies in de Johan Cruijff ArenA.

“De nachtmerrie van Besiktas tegen Ajax gaat verder” kopt Fanatik. “Terwijl het plan van Giovanni van Bronckhorst mislukte, leed Besiktas met een zware uitslag de eerste nederlaag van het seizoen. Iedere aanval stagneerde. Eigenlijk werkte geen enkel plan van Van Bronckhorst.”

“De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena was lelijk, beschamend en sportief gezien gênant”, schrijft Milliyet. “De persoon die verantwoording moet afleggen voor dit gala vol gênante momenten is Giovanni van Bronckhorst.”

'Ajax is een team met een 40-jarige doelman en jonge spelers, die goed vooruit én achteruit kunnen rennen'

Fotomaç

De Turkse krant Fotomaç gaat nog een stapje verder. “Ajax een wereldploeg? Nee! Een van de betere spelers, Traoré, zat bij Basaksehir op de bank. Ajax is een team met een 40-jarige doelman en jonge spelers, die goed vooruit én achteruit kunnen rennen.”

Valentijn Driessen deed afgelopen week een boekje open over een gesprek tussen hem en de moeder van Ajax-spits Wout Weghorst. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.