Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred en jurylid Bas Nijhuis over Vandaag Inside Oranje Quiz: 'Hier ben ik héél streng!'

Vandaag Inside Oranje Quiz

14 juni 2024, 14:05

Vanavond start het nieuwe SBS6-programma Vandaag Inside Oranje Quiz! Wilfred Genee gaat op zoek naar de allergrootste Vandaag Inside-kenner van Nederland! In gesprek met Shownieuws blikken Wilfred en jurylid Bas Nijhuis vooruit het nieuwe programma.

"Wij zorgen ervoor dat deze samenleving nog een beetje op gang blijft, dat is eigenlijk wat we doen met z'n allen", zegt Wilfred. "En daarom willen we die mensen ook zoveel mogelijk Vandaag Inside geven. Vandaar van 20:30 uur tot 21:00 uur de quiz en dan om 23:00 uur: Johan, René en de rest!"

Vervolgens laat Bas zich uit: "Ja het is een programma, waarin de kennis van mensen wordt getest over Oranje, maar ook over Vandaag Inside. En dat is best leuk. Met heel erg veel oude fragmenten, waar je je echt om scheurt. Maar ook heel veel kennis over het EK. En ik moet zeggen, de kandidaten zijn er echt wel heel erg goed in."

"Ik was er zo verbaasd over. Ze hebben een dingetje op de website gezet bij ons en binnen de kortste keren honderden aanmeldingen", vervolgt Wilfred. "Echt niet te geloven! Maar dit zijn mensen, die vreten het, die dromen het, die eten het, die slapen het, die doen alles. Een van onze kandidaten die zei: 'Als dit programma ooit stopt, dan kom ik gewoon drie maanden in een soort depressie terecht. Dan leef ik niet meer.' En dat meende die oprecht", aldus Wilfred.

De Vandaag Inside Oranje Quiz is van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli dagelijks te zien vanaf 20:27 uur bij SBS6. Wil jij je aanmelden als deelnemer? Klik dan »hier«!

Eerder In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikten Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee terug op de laatste uitzending van het afgelopen Vandaag Inside-seizoen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.