Terug

Volg Vandaag Inside

Meld je nu aan als deelnemer voor de Vandaag Inside Oranje Quiz!

Vandaag Inside Oranje Quiz

19 juni 2024, 09:56

In het nieuwe SBS6-programma Vandaag Inside Oranje Quiz gaat Wilfred Genee op zoek naar de allergrootste Vandaag Inside-kenner van Nederland! Wil jij je aanmelden als deelnemer? Klik dan »hier«!

In de Vandaag Inside Oranje Quiz staan elke dag drie nieuwe kandidaten voor de uitdaging om in verschillende vragenrondes zoveel mogelijk punten te scoren met als doel: het bereiken van de grote finale op zondag 14 juli.

Deze spelshow zit vol met humor, verrassende vragen en klassieke fragmenten, met tijdens dit EK natuurlijk een speciale focus op Oranje. De winnaar gaat naar huis met een opvallende en typische Vandaag Inside-prijs.

De Vandaag Inside Oranje Quiz is van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli dagelijks te zien bij SBS6. Wil jij je aanmelden als deelnemer? Klik dan »hier«!

Eerder keek deelnemer Roland in de Vandaag Inside Oranje Quiz af bij een medekandidaat en kreeg een gele kaart van Bas Nijhuis: 'Dit kan niet!' Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.