Terug

Volg Vandaag Inside

'Prinses Amalia wordt toch lid van Amsterdams studentencorps'

Koninklijk Huis

19 aug 2024, 20:05

Prinses Amalia wordt toch lid van het Amsterdams studentencorps en doet daar deze week mee met de ontgroening, meldt het blad Quote. Een paar jaar terug was het corps nog betrokken bij vrouw-onvriendelijke incidenten en bleef Amalia weg. Maar na een kennismakings-kamp in Leusden haakt ze nu toch aan.

Na de kennismaking met de vereniging volgt voor prinses Amalia een ontgroening bij een van de ruim dertig disputen.

Aan ludieke studentengrappen zou de prinses tijdens het kamp niet zijn ontkomen. Zo hebben bronnen aan Quote gemeld dat Amalia elke ochtend op het kamp de Nederlandse vlag moest hijsen, terwijl ze voor de groep het Wilhelmus moest zingen.

Koninklijk Huis-verslaggever Rick Evers sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over prinses Alexia: "Ze is gek op jongens." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Arnaud Andrieu/SIPA/2406071716

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.