Terug

Volg Vandaag Inside

Koninklijke familie opnieuw bloedfanatiek op tribune tijdens Olympische Spelen

Olympische Spelen

29 juli 2024, 10:40

Koning Willem-Alexander was maandag al vroeg op pad op de Olympische Spelen in Parijs. Samen met koningin Máxima en de prinsessen Amalia en Alexia is hij naar de Arena Paris Sud afgereisd waar de volleybalsters hun eerste wedstrijd spelen.

De koning, die de afgelopen dagen onder meer hockey en mountainbiken bezocht, zag de volleybalsters tegen Turkije de eerste twee sets winnen. De derde set van het bloedstollende duel ging naar de Turkse volleybalsters.

Dat het spannend is, valt af te lezen van de gezichten van de koning en zijn gezin. Op beelden van Eurosport is te zien hoe de koninklijke familie fanatiek meeleeft met de Nederlandse volleybalsters.

Chris Woerts vertelde maandag bij De Oranjezomer wat Nederlandse sporters verdienen als ze een medaille winnen op de Olympische Spelen in Parijs. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.