Terug

Volg Vandaag Inside

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt in december zijn wereldtitel

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt in december zijn wereldtitel

Overige sporten

9 sep 2024, 11:20

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt op 7 december zijn wereldtitel in Arnhem. De 35-jarige Nederlander treft in het GelreDome zijn landgenoot Levi Rigters of Bahram Rajabzadeh uit Azerbeidzjan.

Rigters en Rajabzadeh maken op 21 september tijdens Glory 95 uit wie het mag opnemen tegen Verhoeven tijdens Collision 7. De 29-jarige Rigters verloor in maart van Verhoeven tijdens de Glory Grand Prix, hoewel de wereldkampioen ook een keer naar de grond ging tijdens het gevecht.

"Ik ging een keer neer door Levi, maar ik pakte de overwinning", zei Verhoeven in een persbericht. "Levi heeft potentie, misschien is hij zelfs een toekomstig kampioen, maar niet zolang ik de lakens uitdeel."

"Bahram heeft veel praatjes en heeft goede momenten tijdens toernooien gehad, maar 'talk is cheap'. Als hij Levi verslaat, dan kan hij bewijzen dat de 'hype' ergens op gebaseerd is", aldus de Brabander.

Verhoeven, bijgenaamd 'The King of Kickboxing' is al tien jaar onafgebroken wereldkampioen. Hij heeft al elf keer succesvol zijn titel verdedigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.