Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik ben echt klaar voor de Olympische Spelen, ik heb er héél veel zin in!’

‘Ik ben echt klaar voor de Olympische Spelen, ik heb er héél veel zin in!’

Overige sporten

18 juli 2024, 10:03

Estavana Polman heeft ontzettend veel zin in de Olympische Spelen. Estavana, al jarenlang een van de boegbeelden van de Nederlandse handbalsters, sukkelde de afgelopen maanden met blessures, maar is nu helemaal klaar voor de Spelen in Parijs (zie video hierboven).

“Ik ben er echt klaar voor”, zegt Estavana aan tafel bij De Oranjezomer. “Ik heb er héél veel zin in!”

“Ik voel me nu echt goed”, vervolgt de 31-jarige handbalster. “Laat ik het afkloppen. En zondag gaan we er heen, ik ben er helemaal klaar voor!”

Oranje speelt donderdag in Rotterdam een oefeninterland tegen Zuid-Korea en reist drie dagen later naar Parijs. Het olympisch toernooi begint voor de handbalsters al op 25 juli, een dag voor de openingsceremonie van de Spelen, tegen Angola.

De andere tegenstanders in de groep zijn gastland Frankrijk, Spanje, Brazilië en Hongarije. De top 4 van beide poules gaat door naar de kwartfinales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.