Terug

Volg Vandaag Inside

Video: TeamNL gaat van links naar rechts tijdens openingsceremonie van Olympische Spelen

Olympische Spelen

26 juli 2024, 21:45

TeamNL gaat tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs geheel in stijl over de Seine van links naar rechts. Bekijk de fantastische beelden hieronder terug!

De Nederlandse afvaardiging, bestaande uit 144 atleten en begeleiders, was op de gezamenlijke boot met Peru als 58e van de 85 landen aan de beurt.

Namens Nederland doen bijna driehonderd sporters mee aan de Spelen van Parijs. Een groot deel moet echter al snel na de openingsceremonie in actie komen of is nog niet in de Franse hoofdstad gearriveerd, omdat hun wedstrijden pas later in het toernooi zijn.

Chris Woerts vertelde maandag bij De Oranjezomer wat Nederlandse sporters verdienen als ze een medaille winnen op de Olympische Spelen in Parijs. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.