Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlandse handbalsters verliezen nipt van gastland Frankrijk

Olympische Spelen

28 juli 2024, 22:34

De Nederlandse handbalsters hebben hun tweede groepsduel op de Olympische Spelen verloren van Frankrijk. De regerend olympisch kampioen was in eigen huis in het Paris Expo met 32-28 te sterk voor de ploeg van bondscoach Per Johansson.

Oranje had de eerste wedstrijd met 34-31 gewonnen van Angola. De handbalsters spelen in de groep nog tegen Spanje, Brazilië en Hongarije. Spanje is dinsdag de volgende tegenstander. De beste vier ploegen uit de groep gaan door naar de kwartfinales.

In De Oranjezomer vertelde Estavana Polman onlangs wat ze vindt van haar vriend Rafael van der Vaart als voetbalanalist. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.