Terug

Volg Vandaag Inside

Nederland stijgt door roeisucces in medailleklassement op Olympische Spelen

Olympische Spelen

1 aug 2024, 18:43

Door het tweede roeigoud is Nederland in het medailleklassement van de Olympische Spelen gestegen naar de elfde plek. De vrouwen vierzonder versloegen in een spannende race Groot-Brittannië.

Melvin Twellaar en Stef Broenink, roeiers van de dubbeltwee bij de mannen, pakten kort daarvoor een zilveren plak. TeamNL heeft in totaal nu vijf medailles. China staat bovenaan met elf gouden medailles, gevolgd door Frankrijk, Japan, Australië en de Verenigde Staten.

Hélène Hendriks zag in De Oranjezomer koning Willem-Alexander straal voorbij lopen aan Dick Schoof op de Olympische Spelen: "Dit is een heel komisch beeld!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.