Terug

Volg Vandaag Inside

Gefrustreerde Verstappen na GP Monaco: 'Ik moest na twintig ronden ook enorm naar de wc'

Max Verstappen

26 mei 2024, 19:38

Max Verstappen heeft zich tijdens de Grand Prix van Monaco enorm verveeld. De drievoudig wereldkampioen eindigde als zesde en vond het daarnaast ook enorm saai.

"Het was een ontzettend saaie wedstrijd natuurlijk voor mij. Onze strategie werd door de rode vlag om zeep geholpen", reageerde Verstappen bij Viaplay. "Het lijkt erop dat je vier of vijf seconden per ronde harder moet gaan om ook maar iets te kunnen doen. Het was gewoon heel saai. We hebben tot de pitstop banden gespaard en reden wel heel rustig. Volgens mij reden we vier seconden langzamer dan normaal."

Verstappen was uiteindelijk opgelucht toen hij na 78 ronden over de finish kwam. "Ik heb mezelf enorm verveeld. Ik moest na twintig ronden ook enorm naar de wc en dat is ook niet fijn in een auto die alle kanten op stuitert."

Onlangs liet René van der Gijp zich in Vandaag Inside uit over Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.