Terug

Volg Vandaag Inside

René grapt over Max Verstappen: 'Hij kan nu gewoon zonder helm gaan rijden!'

Formule 1

3 sep 2024, 09:33

René van der Gijp heeft maandagavond bij Vandaag Inside gereageerd op de voor Max Verstappen teleurstellend verlopen GP van Monza. De Nederlandse coureur eindigde op de zesde plaats, waardoor Lando Norris, die als derde eindigde, acht punten inliep.

Verstappen zag het zelf na de race in Italië somber in: "Als we zo doorgaan win ik niks meer." Hij was overal kritisch over: de auto, strategie en de pitstops: hij vond het allemaal klote. Het was al de zesde keer op rij dat Verstappen niet won.

Wilfred Genee vroeg maandag bij Vandaag Inside aan René: "Jij hebt een vrij snelle auto, toch? Zou het mogelijk zijn dat Max Verstappen die een keer kan gebruiken tijdens een race voor de Formule 1? Dat hij ietsje harder kan en mee kan doen?" René antwoordde: "Ja, tuurlijk! Geen probleem!"

"Dit gaat mis," zei René vervolgens over de strijd om het wereldkampioenschap. "Verstappen had zó'n goede auto... En nu kan hij gewoon zonder helm rijden," grapte René. "Dat maakt geen reet uit!" Johan besloot: "Misschien dat hij de volgende keer op een fatbike mee kan doen!"

René blikte vorige week bij Vandaag Inside nog op geheel eigen wijze terug op de Grote Prijs van Zandvoort: "Zonde dat het autootje van Max niet harder gaat!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.