Terug

Volg Vandaag Inside

Wolter Kroes ziet Oranje-selectie meezingen met Viva Hollandia: 'Een soort muzikaal orgasme'

EK voetbal

9 juli 2024, 12:25

Wolter Kroes was maandagavond te gast bij NOS Studio Fußball, waar hij natuurlijk 'Viva Hollandia' zong. Ook vertelde de zanger wat hij ervan vindt dat de selectie van Oranje na de zege op Turkije meezong met zijn hit.

Op X werden na de overwinning van het Nederlands Elftal beelden gedeeld uit de kleedkamer van Oranje, waarop te zien was dat onder meer Matthijs de Ligt, Denzel Dumfries, Wout Weghorst en Tijani Reijnders luidkeels meezongen met 'Viva Hollandia.'

Wolter Kroes reageert bij Studio Fußball: "Ik mag het natuurlijk weer niet zeggen, maar dan krijg je een soort muzikaal orgasme. Dan ga je helemaal uit je stekker, als je dat ziet gebeuren. Het is natuurlijk helemaal te gek dat ons elftal met jouw liedje op de tafels gaat staan."

Wolter Kroes zong 'Viva Hollandia' onlangs ook bij De Oranjezomer, samen met de gasten in de studio. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.