Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Vrijwilliger op EK krijgt het voor elkaar om 9 biertjes op zijn hoofd te balanceren

EK voetbal

26 juni 2024, 21:40

Vrijwilliger op het EK, Mohammed Albatnawe, weet met een sensationele actie de aandacht te trekken op het eindtoernooi in Duitsland. Zo slaagt hij er in om maar liefst negen glazen bier op zijn hoofd te balanceren.

Albatnawe werd al eerder bekend in Duitsland toen hij dezelfde truc uithaalde bij wedstrijden van FC Schalke 04. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een populair figuur op het EK, waarbij fans zingen over zijn vaardigheden en foto's met hem maken.

René van der Gijp trok dinsdag in Vandaag Inside Oranje zijn conclusie na de ‘totale offday’ van Joey Veerman in het EK-duel met Oostenrijk: "Dit kost hem een transfer". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: xSebastianxRäppold/MatthiasxKochx

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.