Terug

Volg Vandaag Inside

Video: jarige Van Dijk wordt toegezongen door selectie en ontvangt cadeau van Koeman

EK voetbal

8 juli 2024, 13:02

De spelers van het Nederlands elftal hebben Virgil van Dijk toegezongen voor zijn 33e verjaardag. "Hij is blij dat hij zijn verjaardag met ons kan vieren", zei Cody Gakpo op een persmoment van Oranje in Wolfsburg. "Dat betekent dat we nog in het toernooi zitten. We spelen woensdag een halve finale tegen Engeland, maar we willen daarna nog een duel spelen."

Van Dijk sprak eind mei tijdens de start van het trainingskamp van Oranje voor het EK in Zeist al de hoop uit dat hij zijn verjaardag in Duitsland zou vieren. "Dat zou betekenen dat we ver komen", zei de aanvoerder van het Nederlands elftal. "Ik weet niet of het realistisch is, maar daar gaan we wel voor."

Op beelden van de KNVB op sociale media is te zien dat veel spelers Van Dijk bij het ontbijt feliciteren en omhelzen. Bondscoach Ronald Koeman geeft zijn aanvoerder een cadeau. Vervolgens vraagt Van Dijk het woord. De verdediger bevestigt nogmaals dat hij blij is dat hij zijn verjaardag op het EK mag vieren. "Hopelijk gaan we hier onze droom waarmaken", zei hij.

Wilfred Genee rekende zondag in Vandaag Inside Oranje af met een negatieve Oranje-analyse van Valentijn Driessen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.