Terug

Volg Vandaag Inside

Rijkste man van Georgië schenkt nationale ploeg gigantische bonus voor EK-succes

EK voetbal

27 juni 2024, 20:00

De rijkste man van Georgië is zo blij over het succes van de voetballers van zijn land op het EK voetbal in Duitsland, dat hij de spelers van de nationale ploeg meer dan 10 miljoen dollar zal schenken. Dat kondigde de partij van oligarch Bidzina Ivanishvili aan in een verklaring.

Als de ploeg in de achtste finales wint van Spanje, komt er nog eens 10 miljoen dollar bij, aldus de partij Georgische Droom. Georgië, geleid door de Franse bondscoach Willy Sagnol, neemt het zondag op tegen Spanje.

Het vermogen van de 68-jarige Ivanishvili, die van 2012 tot 2013 premier was van het land in de Kaukasus, wordt geraamd op 4,9 miljard dollar.

Tom Staal sprak onlangs Georgische fans voor de wedstrijd tussen Georgië en Portugal in Gelsenkirchen: ‘Wij hebben de mooiste vrouwen!’ Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.