Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje compleet op laatste training voor halve finale

EK voetbal

9 juli 2024, 12:47

Ronald Koeman heeft woensdag in de halve finale van het Europees kampioenschap voetbal tegen Engeland de beschikking over zijn volledige selectie. De bondscoach van het Nederlands elftal verscheen aan het begin van de middag met al zijn 26 spelers op het veld van het AOK Stadion in Wolfsburg voor de laatste training.

Alleen het eerste kwartier is te zien voor journalisten. Oranje gaat daarna achter gesloten deuren verder en reist na de training naar speelstad Dortmund. Koeman en verdediger Nathan Aké geven om 19.45 uur een persconferentie in het Signal Iduna Park. Een uur eerder schuiven de Engelse bondscoach Gareth Southgate en spits Harry Kane aan achter de tafel voor hun vooruitblik op het duel.

Het Nederlands elftal kan zich voor het eerst sinds 1988 plaatsen voor de finale van het EK. Engeland stond drie jaar terug, tijdens de vorige Europese eindstrijd in de finale. Italië was toen op Wembley na strafschoppen te sterk.

Hoeveel procent kans geeft René van der Gijp het Nederlands Elftal tegen Engeland? Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.