Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis brengt in aanloop naar EK nieuwe videoclip uit: 'Dit is wat André Hazes zei'

EK voetbal

30 mei 2024, 13:56

Memphis Depay heeft twee weken voorafgaand aan de start van het EK in Duitsland een nieuwe videoclip uitgebracht. In zijn nieuwe track 'Kings & Kingdoms' rapt de aanvaller van Oranje onder meer over zijn luxe leven, de aandacht van de pers en zijn Ghanese roots. Bekijk de clip hieronder.

(Tekst gaat verder onder de videoclip)

Memphis mag deze zomer vertrekken bij Atlético Madrid. De Spaanse club ziet af van een automatische verlenging van het contract van de spits, waardoor de Oranje-international deze zomer een transfervrije status geniet.

Wim Kieft suggereerde eerder een opvallende vervolgstap voor de 30-jarige aanvaller: “Zou Depay wat voor Ajax zijn?” Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.