Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kiest tegen Oostenrijk voor Malen, Geertruida en Veerman

EK voetbal

25 juni 2024, 16:23

Het Nederlands elftal begint de laatste groepswedstrijd op het Europees kampioenschap tegen Oostenrijk met Donyell Malen, Lutsharel Geertruida en Joey Veerman in de basis.

De basisplaatsen van Malen en Geertruida gaan ten koste van Denzel Dumfries en Jeremie Frimpong. Xavi Simons neemt ook plaats op de bank, waardoor Joey Veerman weer mag starten vanaf het middenveld.

De andere acht basisspelers zijn dezelfde als vrijdag in het pouleduel met Frankrijk (0-0). Nederland en Oostenrijk trappen om 18.00 uur af in het Olympiastadion van Berlijn. Frankrijk en Polen beginnen op hetzelfde tijdstip in Dortmund.

Opstelling Nederland: Verbruggen; Geertruida, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Veerman; Malen, Depay en Gakpo.

De Vandaag Inside Oranje-tafel reageerde maandagavond op de keuze van Ronald Koeman om vast te houden aan Memphis Depay. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: © Marco Steinbrenner via ZUMA Press

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.