Terug

Volg Vandaag Inside

Jack van Gelder blikt terug op emoties bij Wij Houden van Oranje: 'Als ik het terugzie, denk ik...'

EK voetbal

9 juli 2024, 11:33

Jack van Gelder heeft in gesprek met Voetbal International teruggeblikt op zijn emoties in het uitzwaaiprogramma Wij Houden van Oranje.

Jack schoot vorige maand vol toen hij sprak over de Oranje-spelers, die aanwezig waren in de studio bij Hélène Hendriks en Noa Vahle: "Ik krijg van deze gasten kippenvel. Zó'n mooie selectie, ik heb zoveel vertrouwen in jullie. Ik ben echt onder de indruk." (Kijk de beelden terug in de video bovenaan deze pagina.)

In gesprek met Voetbal International blikt Jack terug: "Dat was natuurlijk een gek moment; het overviel mij ook. Als ik het terugzie, denk ik: Jeetje man. Maar ik heb gewoon zoveel meegemaakt met Oranje. Ik zag allemaal WK’s en EK’s voorbijflitsen. Ik was heel lang niet meer zo dicht bij een selectie geweest. Dat emotioneerde me. Ik kreeg een flashback van mijn journalistieke leven."

"Maar het kwam ook doordat de spelers heel aardig en toegankelijk waren," vervolgt hij. "Een paar jongens kende ik wel, maar verder was het voor mij ook afwachten hoe ze zouden reageren op een oude kale man van 73. Ik vind het gewoon een leuke groep jongens mét kwaliteit. Ik weet ook wel dat ze niet allemaal de sterspelers van hun club zijn, maar in de breedte hebben we echt een goede selectie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.