Terug

Volg Vandaag Inside

EK voetbal in 2028 ook te zien bij de NOS

EK voetbal

2 juli 2024, 12:06

Het EK voetbal is in 2028 opnieuw te zien bij de NOS. De omroep maakt dinsdag bekend dat het de uitzendrechten voor UEFA Euro 2028 heeft verworven. Daarnaast zal de NOS de komende tot medio 2028 alle wedstrijden van het Nederlands elftal en de finales van de UEFA Nations League uitzenden.

"We zijn er trots op dat iedereen in Nederland bij ons de wedstrijden van het Nederlands elftal kan blijven volgen", zegt NOS Sport-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. "Grote sportevenementen zoals het EK voetbal brengen mensen samen. Samen voetbal kijken en erover praten is iets waar jong en oud van genieten; het verbindt en versterkt de band tussen generaties. Dat is een belangrijk doel van de publieke omroep. We zijn verheugd dat we deze rol kunnen blijven vervullen."

Nico Dijkshoorn gaf bij Vandaag Inside Oranje zijn mening over NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg: "Hij is de ongekroonde malle Eppie van de sportverslaggeving!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.