Terug

Volg Vandaag Inside

Bellingham moet vrezen voor schorsing na 'obsceen gebaar': UEFA stelt onderzoek in

EK voetbal

1 juli 2024, 19:19

De UEFA is een onderzoek gestart naar het gebaar van Jude Bellingham tijdens het EK-duel met Slowakije. De middenvelder van het Engelse team zou zijn naar 'zijn kruis hebben gewezen’ toen hij de gelijkmaker vierde.

De UEFA meldt te onderzoeken of Bellingham met zijn gebaar de basisregels van ‘fatsoenlijk gedrag’ heeft overschreden. Mocht Bellingham schuldig worden bevonden aan het ‘obscene gebaar', moet hij, door een schorsing, mogelijk de kwartfinale tegen Zwitserland missen.

Bellingham postte, voordat het onderzoek werd aangekondigd, op social media dat het gebaar niets meer dan een grapje was naar een paar goede vrienden die bij de wedstrijd waren.

Johan Derksen zei zondagavond in Vandaag Inside Oranje dat hij zich stoort aan Jordan Pickford tijdens het EK voetbal: "Hij ziet eruit als de keeper van het 6e elftal van een amateurclub." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.