Terug

Volg Vandaag Inside

'Al komt Memphis met een helm het veld op, dat moet die gozer zelf weten'

EK voetbal

9 juni 2024, 20:57

Willem van Hanegem heeft zich in zijn column voor het Algemeen Dagblad uitgelaten over de zweetband die Memphis Depay droeg in de oefeninterland tegen Canada (4-0 winst).

De Kromme begrijpt de ophef niet: “Depay leek opeens op Björn Borg met die zweetband, maar dat interesseert mij helemaal niets. Al komt hij met een helm het veld op, dat moet die gozer zelf weten. Wat maakt dat nou uit?”

De voormalig international was onder de indruk van het optreden van de Oranje-spits: “Hij maakte een doelpunt, zette de tegenvallende Brian Brobbey alleen voor de keeper en was niet op jacht naar persoonlijk succes. Dat gevoel had ik in het verleden weleens. Dat het om dat ene doelpuntje voor hem ging. Of dat ene trucje. Of dat hij wilde laten zien hoe sterk hij wel niet was in een lijf-aan-lijfgevecht. Dat was nu allemaal niet het geval.”

Bondscoach Ronald Koeman liet zich zondagmiddag op de persconferentie uit over de zweetband van Depay. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.