Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig speler Celta gestraft voor aanranding mascotte Espanyol

Voormalig speler Celta gestraft voor aanranding mascotte Espanyol

Buitenlands voetbal

12 sep 2024, 13:27

Een oud-speler van de Spaanse voetbalclub Celta is schuldig bevonden aan aanranding van een mascotte. Hugo Mallo moet een boete van ongeveer 6000 euro betalen, omdat hij als aanvoerder van Celta in 2019 voorafgaand aan een duel met Espanyol de mascotte van die club heeft betast.

Mallo schudde voordat de wedstrijd begon zoals gebruikelijk de handen van zijn tegenstanders, maar stak bij de begroeting van clubmascotte Ana zijn handen onder het kostuum om haar borsten te betasten.

De 33-jarige Mallo, die tegenwoordig in Griekenland voetbalt bij Aris Saloniki, is altijd blijven ontkennen en gaat mogelijk in beroep tegen de straf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.