Terug

Volg Vandaag Inside

'Terugkeer naar Manchester United lonkt voor Ruud van Nistelrooij'

Buitenlands voetbal

24 juni 2024, 14:31

Een terugkeer naar Manchester United lonkt voor Ruud van Nistelrooij. De voormalig spits is in gesprek met de Engelse topclub om als assistent-manager aan de slag te gaan onder hoofdtrainer Erik ten Hag. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant zijn beide partijen enthousiast en is het dus de bedoeling dat Van Nistelrooij samen met Ten Hag gaat samenwerken in het ambitieuze project op Old Trafford. De Tukker verlengt hoogstwaarschijnlijk deze zomer zijn contract bij The Red Devils.

Van Nistelrooij kwam tussen 2001 en 2006 uit voor Manchester United onder Sir Alex Ferguson. De 47-jarige oefenmeester is na zijn vertrek bij PSV met meerdere clubs in gesprek geweest over een functie als hoofdtrainer. De oud-spits voerde onder meer gesprekken met Burnley, Club Brugge en meerdere clubs in Duitsland en Spanje. Van Nistelrooij ziet echter in Manchester een prachtige uitdaging in een andere rol.

Johan Derksen vertelde eerder in Vandaag Inside meer over het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.