Terug

Volg Vandaag Inside

‘Slot wil Heitinga opnemen in technische staf Liverpool’

Buitenlands voetbal

8 juli 2024, 15:02

John Heitinga volgt Arne Slot mogelijk naar Liverpool. Volgens The Daily Mail denkt Slot er aan om de voormalig trainer van Ajax toe te voegen aan zijn technische staf.

Slot is op zoek naar versterking voor zijn technische staf, en zou daarbij uitgekomen zijn bij Heitinga. De oud-verdediger, die onder meer uitkwam voor stadsrivaal Everton, heeft volgens de Engelse krant al gesprekken gevoerd met Liverpool, al zouden die zich nog in een beginnende fase begeven.

Heitinga was afgelopen seizoen assistent-trainer van David Moyes bij West Ham United, maar vertrok aan het eind van het seizoen samen met Moyes bij de club uit Londen.

Johan Derksen is ervan overtuigd dat Arne Slot ook in Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.