Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van Atlético Madrid

Buitenlands voetbal

2 juni 2024, 21:37

Memphis Depay heeft met een video op social media afscheid genomen van de fans van Atlético Madrid en geeft aan dat dingen volgens hem heel anders hadden kunnen lopen.

“Het is niet gemakkelijk om te zeggen hoe ik erover denk om dit bericht te schrijven, omdat ik het gevoel heb dat de dingen heel anders hadden kunnen zijn”, begint de voetballer die transfervrij vertrekt bij Atletico Madrid. “Misschien is het beter om dat gesprek voor een andere keer te bewaren…” Wat Memphis hiermee bedoelt, blijft raadselachtig.

Vervolgens heeft de aanvaller wel mooie woorden over voor de supporters. “Mijn teamgenoten, de staf en vooral de fans: ik wil jullie bedanken voor de energie en steun die ik heb ervaren in mijn tijd als Atleti-speler. Ik houd de goede herinneringen dicht bij mijn hart.”

Memphis Depay gaf zondagmiddag in gesprek met Noa Vahle aan dat hij een terugkeer naar een Nederlandse club op dit moment niet voor zich ziet. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Memphis Depay: xCesarxCebollax PS_240303_2529

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.