Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Dirk Kuijt: 'Die arme jongen krijgt nooit meer een club'

Buitenlands voetbal

1 okt 2024, 14:03

Trainer Dirk Kuijt verkeert in zwaar weer bij Beerschot. De oefenmeester heeft dit seizoen al acht nederlagen op rij geleden en staat laatste in de competitie. Afgelopen weekend werd de derby van Antwerpen zelfs een kwartier voor tijd gestaakt vanwege wangedrag van de fans van Beerschot. Johan Derksen spreekt zich in Vandaag Inside uit over de situatie van de 44-jarige coach.

“Die arme jongen krijgt nooit meer een club. Als hij misschien nog een paar centjes heeft, koop een helikopter en ga vissen of zo. Hij heeft niet een cv waardoor alle topclubs zullen staan te dringen, terwijl Kuijt zichzelf min of meer wijs heeft gemaakt dat hij de nieuwe hoofdtrainer zou worden van Feyenoord," besluit de snorde analist.

Valentijn Driessen weet dat er een afkoopsom in het contract van de trainer staat bij Beerschot: “Wat ik ervan begreep, krijgt hij aardig wat geld mee als ze hem ontslaan.”

René van der Gijp had onlangs in Vandaag Inside een advies voor Dirk Kuijt: "Ik zou hem aanraden om..." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.