Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat neemt Joshua Brenet op in selectie Curaçao

Buitenlands voetbal

20 mei 2024, 18:57

Bondscoach Dick Advocaat van Curaçao heeft Joshua Brenet opgenomen in de selectie voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2026. Curaçao speelt op 5 juni thuis tegen Barbados en op 8 juni uit tegen Aruba.

Brenet kreeg vorige week te horen dat de FIFA akkoord is dat hij uitkomt voor Curaçao. Hij had eerder in 2016 twee keer voor het Nederlandse team gespeeld. De 30-jarige voetballer werd vorige maand door FC Twente ontslagen, nadat hij tot een celstraf van een maand was veroordeeld voor twee keer rijden zonder rijbewijs.

In de selectie van 23 spelers die bondscoach Advocaat bekendmaakte is Brenet de opvallendste nieuwe naam. Andere bekende voetballers in de selectie zijn Eloy Room, Ar'jani Martha, Vurnon Anita, Juninho en Leandro Bacuna, Jürgen Locadia en Brandley Kuwas. Zij kwamen allen eerder al uit voor het team.

Wesley Sneijder sprak afgelopen maandag in Veronica Offside zijn ongenoegen uit over het feit dat bepaalde spelers niet hebben gereageerd op een Curaçao-brief van Dick Advocaat. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.