Terug

Volg Vandaag Inside

'Davy Klaassen in beeld bij Anderlecht'

Buitenlands voetbal

27 aug 2024, 15:54

RSC Anderlecht ziet Davy Klaassen mogelijk als een versterking, dat meldt Sacha Tavolieri, journalist van RMC Sport dinsdagmiddag via X. De voormalig Ajacied is momenteel transfervrij na zijn vertrek bij Internazionale.

Volgens de journalist zouden Anderlecht en Klaassen beiden openstaan voor een verbintenis, maar is er voorlopig nog geen akkoord tussen de twee.

Klaassen stond voor één seizoen onder contract bij Internazionale, maar daar kwam hij slechts 18 duels in actie voor de Italianen. Daarvoor speelde hij jaren voor Ajax en kwam hij uit voor Everton en Werder Bremen.

Valentijn Driessen sprak zich eerder in De Oranjezomer kritisch uit over Davy Klaassen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Foto: EPhotopress/Shutterstock (14492103di)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.