Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn sneert opnieuw naar Koeman: 'Misschien eerst komen kijken en dan pas praten'

Buitenlands voetbal

16 sep 2024, 08:25

Steven Bergwijn heeft na afloop van zijn debuut voor Al-Ittihad opnieuw gesneerd naar bondscoach Ronald Koeman, die na de overstap van de aanvaller naar Saudi-Arabië de deur naar Oranje voor hem dichttrok.

Bergwijn kreeg na afloop van de wedstrijd tegen Al Wehda de vraag wat hij ervan vindt dat hij geen kans meer krijgt bij het Nederlands Elftal: "Ze denken daar dat het niveau hier te laag is. Misschien dat ze eerst moeten komen kijken en dan pas praten." Op de vraag of het beeld in Nederland misschien al is bijgesteld na zijn debuut, antwoordde hij glimlachend: "Dat zullen we zien."

Bergwijn kende een succesvol debuut in Saudi-Arabië. De 26-jarige aanvaller won met Al-Ittihad in de competitie met 7-1 van Al Wehda. Bergwijn stelde Karim Benzema twee keer in staat te scoren. De Franse sterspeler, de aanvoerder, was drie keer trefzeker. Bergwijn had een basisplaats en werd na ruim een uur naar de kant gehaald. De stand was toen al 5-1.

Er waren 49.712 fans naar het King Abdullah Sports City, de thuisbasis van Al-Ittihad, gekomen. Al-Ittihad is met 9 punten uit drie duels de koploper.

De Vandaag Inside-tafel raakte het niet eens over het conflict tussen Steven Bergwijn en Ronald Koeman. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.