Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot en Liverpool lijden eerste nederlaag van het seizoen tegen Nottingham Forest

Buitenlands voetbal

14 sep 2024, 18:21

Arne Slot heeft voor het eerst een wedstrijd als trainer van Liverpool verloren. Nottingham Forest was op Anfield verrassend te sterk in de Premier League: 0-1. Callum Hudson-Odoi maakte in de 72e minuut het doelpunt. Liverpool heeft na vier duels 9 punten en moet de koppositie nu laten aan Manchester City, dat nog zonder puntenverlies is.

Liverpool kleineerde tijdens de vorige speelronde, voor de interlandperiode, Manchester United (0-3). De fans van Liverpool hoopten tegen Nottingham op minimaal een herhaling van dat resultaat, maar het liep anders.

Slot startte opnieuw met Oranje-internationals Virgil van Dijk (aanvoerder) en Ryan Gravenberch. Toen de ploeg na een uur spelen nog altijd doelpuntloos was, wisselde de voormalige trainer van Feyenoord drie keer. Cody Gakpo was een van de nieuwkomers. Het hielp Liverpool niet. Na een goede aanval krulde Hudson-Odoi de bal in de 72e minuut in de verre hoek. Een slotoffensief van Liverpool leidde niet meer tot de gelijkmaker.

Gravenberch kreeg in de slotfase een gele kaart.

Johan Derksen denkt dat Arne Slot ook in Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.