Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Monica Geuze met transfervrije vriend gespot bij Almere City FC - PSV

PSV

24 aug 2024, 20:35

Monica Geuze is zaterdag met haar vriend James Lawrence gespot bij het duel tussen Almere City FC en PSV. De Welsh-Engelse centrumverdediger is nog altijd op zoek naar een nieuwe club en lijkt dus dit seizoen te gaan spelen in de Eredivisie.

Tot afgelopen seizoen kwam Lawrence namens St. Pauli en 1. FC Nürnberg uit op het tweede niveau in Duitsland. Eerder werd al bekend dat hij zijn contract bij laatstgenoemde club niet heeft laten verlengen, om bij een eventuele vervolgstap dichter bij Geuze te kunnen zijn.

Van de influencer verscheen begin mei voor het eerst een foto van haar en Lawrence op Instagram. Een maand ervoor maakte ze in haar podcastserie Geuze & Gorgels, nog zonder zijn identiteit prijs te geven, bekend weer een relatie te hebben.

In gesprek met Veronica Inside, een van de voorlopers van Vandaag Inside, reageerde Monica Geuze na haar breuk met Lars Veldwijk op de vraag of ze veel DM's krijgt. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.