Terug

Volg Vandaag Inside

PSV voorlopig zonder geblesseerde aanvaller Lozano

PSV

6 sep 2024, 21:08

Hirving Lozano komt voorlopig niet in actie voor PSV. De landskampioen uit Eindhoven meldt dat de Mexicaanse aanvaller een spierblessure heeft opgelopen. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe lang Lozano uitgeschakeld is.

De 29-jarige Lozano liep de kwetsuur donderdag op in een oefenduel met het Belgische Racing Genk (1-1). Eerder werd bekend dat Lozano in de winterstop een transfer maakt naar het Amerikaanse San Diego. Hij scoorde dit seizoen tot nog toe vier keer in de Eredivisie.

Koploper PSV, dat na vier duels in de Eredivisie nog zonder puntenverlies is, hervat de competitie volgende week zaterdag met een thuiswedstrijd tegen NEC.

Johan Derksen zei onlangs in Vandaag Inside dat hij niks in de transfer van Rick Karsdorp naar PSV zag: "Blinde kip!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.