Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV met Joël Drommel op doel tegen Juventus'

PSV

17 sep 2024, 11:19

PSV begint dinsdagavond met Joël Drommel als doelman aan het Champions League-duel met Juventus. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Walter Benitez, normaal gesproken de eerste doelman van de Eindhovenaren, ontbreekt vanwege bijzondere omstandigheden. Betrouwbare bronnen melden aan het ED dat de vrouw van de keeper op het punt van bevallen staat.

Peter Bosz kan tegen Juventus, waar Teun Koopmeiners speelt, wel een beroep doen op Noa Lang. Dat vertelde hij tijdens de persconferentie een dag voor de wedstrijd.

PSV is in de Eredivisie nog zonder puntenverlies, maar verloor wel in het duel om de Johan Cruijff Schaal van Feyenoord. De Eindhovenaren kwamen vorig seizoen tot de achtste finales in de Champions League, waarin ze werden uitgeschakeld door Borussia Dortmund.

Het duel met Juventus is de eerste wedstrijd in de nieuwe opzet van de Champions League, waarin PSV gekoppeld is aan acht verschillende tegenstanders. Na vier uit- en vier thuiswedstrijden plaatsen de beste acht ploegen van de 36 deelnemers zich rechtstreeks voor de achtste finales. PSV speelt verder thuis tegen Sporting, Girona, Sjachtar Donetsk en Liverpool en nog uit bij Paris Saint-Germain, Stade Brest en Rode Ster Belgrado.

Bij Vandaag Inside was er onlangs complete verwarring over de nieuwe opzet van de Champions League. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.