Terug

Volg Vandaag Inside

PSV blijft ongeslagen in de Eredivisie na overwinning op NEC

PSV

14 sep 2024, 18:33

PSV is ook na vijf competitiewedstrijden in de Eredivisie nog zonder puntenverlies. De regerend landskampioen won met 2-0 van NEC en heeft een doelsaldo van 20-3.

Het elftal van trainer Peter Bosz speelde bijna de gehele wedstrijd met een man meer. Kodai Sano haalde in de negende minuut PSV'er Guus Til onderuit in het zestienmetergebied. De Japanner kreeg een directe rode kaart en Luuk de Jong benutte de strafschop. De aanvoerder van PSV heeft nu 180 keer gescoord in de Eredivisie en staat daarmee op de ranglijst van topscorers aller tijden in die competitie op de zevende plaats, samen met Peter Houtman.

Op aangeven van Olivier Boscagli zorgde Til na een kwartier spelen via verdediger Calvin Verdonk en de paal voor de 2-0. Een ruime zege leek daarmee in de maak, maar NEC wist in ondertal meer tegentreffers te voorkomen.

Onlangs voorspelde Valentijn Driessen de Eredivisie-top 3: 'PSV, Feyenoord en FC Twente' Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.