Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: PSV haalt transfervrije Karsdorp terug naar Nederland

PSV

31 aug 2024, 19:16

PSV heeft Rick Karsdorp terug naar de Eredivisie gehaald. De 29-jarige rechtsback heeft zijn handtekening gezet onder een contract van een seizoen, met een optie voor nog een jaar. Karsdorp was transfervrij nadat hij eerder deze week zijn contract bij AS Roma had laten ontbinden.

PSV was op zoek naar een rechtsback na het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco. Karsdorp debuteerde als prof bij Feyenoord en vertrok in 2017 naar AS Roma, de club die hem in 2019 nog voor een seizoen verhuurde aan de formatie uit Rotterdam-Zuid.

"Met mijn drive, power en loopvermogen pas ik goed bij het spel dat PSV wil spelen", vertelt Karsdorp op de website van de kampioen uit Eindhoven. "Ik wil de mensen hier weer de Rick uit zijn beste dagen laten zien, met goede passes en bruikbare voorzetten. Bij AS Roma heb ik goede en mindere periodes gehad, dus laten we ervoor gaan dat nu een nieuwe goede periode aanbreekt. Waarin we kampioen worden en we zover mogelijk komen in de Champions League."

PSV wil de komende dagen ook nog Adamo Nagalo aantrekken. De verdediger werd zaterdag door FC Nordsjælland buiten de selectie gehouden voor het duel met Aarhus GF.

Johan Derksen zei donderdag nog in Vandaag Inside dat hij niks in de transfer van Rick Karsdorp naar PSV zag: "Blinde kip!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutterstock (14392244ey)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.