Terug

Volg Vandaag Inside

Jack van Gelder laat zich uit over transfer Perišić naar PSV: 'Merkwaardige aanwinst'

PSV

18 sep 2024, 16:50

Jack van Gelder heeft zich op X uitgelaten over de kersverse PSV-aanwinst Ivan Perišić. Volgens de sportverslaggever is het aantrekken van de Kroatische international onnodig en staat deze vooral de ontwikkeling van jonge spelers in de weg.

Jack van Gelder deelt onder een bericht van Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn visie over Perišić: “Merkwaardige aanwinst. Is in de Nederlandse competitie niet echt nodig en hij blokkeert jongere spelers die ‘vlieguren’ kunnen maken in de Eredivisie. Mag eventueel pas Europees spelen in februari!”

Elfrink onderbouwt de transfer in een reactie: “Ik denk dat PSV zich op een aantal posities door fysieke problemen niet comfortabel genoeg acht en nog wat extra leiderschap/routine aan de groep heeft willen toevoegen.”

Jack van Gelder rondt af door de kwaliteiten van Perišić te erkennen: "Oké, hij blijft een zeer waardevolle speler."

Albert Verlinde vertelde onlangs in Vandaag Inside over zijn ervaringen met Jack van Gelder bij De Oranjezomer: "Alsof het orakel van Amsterdam spreekt." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.